2011. április 27., szerda

Pannonicum - Spirit of Plants

Spirit of Plants

Összetétele:  
Alma+ alma héj 5 %, Fekete Áfonya 5 %, Brokkoli 5 %,
Cékla 5 %, Csicsóka 5 %, Csipkebogyó 5 %, Fekete berkenye 5 %,
 Fokhagyma 5 %, Gránátalma 5 %,  Homoktövis 5 %, Körte 5 %,
 Meggy 5 %, Őszibarack 5 %, Paradicsom 5%, Petrezselyem 5 %,
 Sárgabarack 5 %, Sárgarépa 5 %, Spenót 5 %, Sütőtök 5 %

Kellemes ízű, léböjtkúrához, fogyókúrához kiválóan alkalmazható, hiszen élettanilag fontos enzimeket, vitaminokat tartalmaz, így szervezetünk a diétás napok alatt is megkapja azt, amire szüksége van.
Fontos összetevője a gránátalma, melynek jótékony hatását több, tudományos kísérlet is bizonyítja. Igazolták pozitív hatását a szív- és keringési rendellenességekkel, valamint a rák és a gyulladásos megbetegedésekkel szemben. (wikipedia)
A homoktövis - ami hazánkban is őshonos - rengeteg C vitamint tartalmaz, jótékony hatással van bőrünkre és kiváló immunerősítő.
Az áfonya jó vértisztító, a fekete berkenye pedig erős antioxidáns hatással bíró vegyületei miatt hatékonyan képes védeni a szervezet különféle sejtjeit és szöveteit a szabadgyökök károsító hatása ellen.
Az összetevők jótékony hatásait a végtelenségig lehetne sorolni, a legjobb, azt hiszem, ha mindenki kipróbálja és a saját bőrén tapasztalja a pozitív változásokat.
Az összetevőkről és azok jótékony hatásairól a http://www.pannonicum.com/ oldalon a "Tudomány" menüpontban részletesebben tájékozódhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése