2011. május 16., hétfő

Quality Cardio

A Pannonicum Quality Cardioban a méltán híres MAGYAR szőlőfajtákat (6-ot), valamint piros, kék és vörös bogyós gyümölcsöket (meggy, szeder stb.), és ehhez kapcsolódó igazoltan öko-termesztésű zöldségeket (fokhagyma, cékla) használtunk, kiegészítve két fajta édesvízi algával (Chlorella vulgaris, Spirulina platensis).
A vörös szőlő héjában és magjában, valamint a kék-, vörös-, és piros bogyós gyümölcsök héj alatti részében található polifenol vegyületek védik az ereket, csökkentik a vérnyomást, növelik az érfalak rugalmasságát.
A FLAVONOIDOK:

- erős gyökfogó hatással rendelkeznek, erősítik a szervezet immunrendszerét, megkötik a károsító szabadgyököket.
- csökkentik a trombózis képességet, növelik az érfalak rugalmasságát. 


Időskorban, nagyfokú stressz, vagy munkatempó hatására látásunk romolhat, a flavonoidok azonban olyan vegyületek, amelyek a karotinokkal együtt elősegítik a tisztább látást, főleg retina-elváltozásokban. Pár hét után már megmutatkozik a látásjavulás. Ezt a hatást a Spirulina alga tudja megsokszorozni, mert a karotin tartalma tízszer nagyobb, mint a sárgarépáé. Emellett az összes B-vitamint tartalmazza, szerves kötésben, kiemelve a B12 vitamint.
Tudományosan megalapozott tanulmány igazolja, hogy vírus és baktériumölő hatása is van (herpesz, AIDS, hepatitis). Javítja a köröm, haj, valamint a vérplazma állapotát. Sejtvédő hatása révén a vírusok nem tudnak bejutni azokba. A spirulina nyolc féle esszenciális zsírsavat, 18 féle aminosavat, vasat, kalciumot, cinket, mangánt és jelentős mennyiségű szelént tartalmaz. Az érszűkületben szenvedőknek, illetve a rizikófaktorba tartozóknak, mind a trombózis, mind a magas vérnyomás, a szívinfarktus, vagy az azt megelőző állapotban, esetleg már lezajlott folyamatoknál ezt a terméket kifejezetten ajánljuk.

A Quality Cardio semlegesíti a méreganyagokat, nehézfémeket, lúgosít, tehát létrehozza az ideális sav-bázis egyensúlyt. Még a testszagot is képes semlegesíteni. Mivel az összetevők természetes kötésben vannak, nem fordulhat elő túladagolás, valamint nem okoz a májban elváltozásokat. Kisgyerekektől az idősekig mindenki fogyaszthatja. Fokozza a teljesítményt, amely mind a női, mind a férfi szexuális energiákban jelentkezhet, valamint javítja a szellemi- és koncentrációs képességeket. Fogyasztható bármikor, hiszen ez étel. Fogyasztása mellett vigyük be szervezetünkbe a napi szükséges minimum két liter folyadékot.
Nem tartalmaz tartósítószert, ízfokozót, színezéket, mesterséges vitaminokat, tömörítő-, és egyéb mesterséges anyagokat, kizárólag MAGYAR ZÖLDSÉGEKET, GYÜMÖLCSÖKET, valamint a fent említett két ALGÁT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése