2011. október 25., kedd

Pannonicum Kid

Itt van az ősz, a rossz idő, a köhögés, nátha, láz és még megannyi nyavalya időszaka. Gyermekeink a közösségben akarva - akaratlanul is ki vannak téve a fertőzésveszélynek.
Fontos a megelőzés, a napi vitaminpótlás.
Immunrendszerünk megfelelő működéséhez a helyes táplálkozás nagy mértékben hozzájárul. A téli időszakban csak korlátozott lehetőségeink vannak értékes, hazai és friss gyümölcsök, zöldségek fogyasztására. Ezért ajánljuk, elsősorban gyermekeknek, a Pannonicum Kid zöldség és gyümölcsport, melyből a napi adag (1 teáskanál) elfogyasztása megfelel kb. fél kg zöldség vagy gyümölcs elfogyasztásának. A Kid, az előállítási technológiának köszönhetően tartalmaz minden vitamint, ásványi anyagot és enzimet, melyek gyermekeink szervezetének zavartalan működéséhez szükségesek.
Ha gyermeke nem fogyaszt napi rendszerességgel zöldséget vagy gyümölcsöt bármilyen okból kifolyólag, akkor a Pannonicum Kid a megoldás a problémára! Ne költsön több ezer forintot havonta antibiotikumokra és egyéb gyógyszerekre, hanem fordítsa inkább ezt az összeget megelőzésre, mellyel nemcsak gyermeke egészségének kedvez, hanem még egy kis plusz bevételre is szert tehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése